Jotenkin tuntuu, että on koko ajan hirveesti kaikkea ettei ehtis kirjottelemaankaan. Sitten kun alkaa kirjottamaan, ei enää muista mitä on edes tapahtunut vaiko onko mitään.

Loman loppuhuipennuksena Veera poiki ennen lomittajan vikaa iltalypsyä. Iso lehmänen vasikka, jonka nimeksi tuli Jippu.  Nyt onkin sitten taas muutama lehmä enemmän maidossa, hiehotkin antavat jo melko hyvin lypsää. Tosiaan, kun vaan laittaa etujalan narulla ylös ja toiseen takajalkaan potkuraudan niin eipä paljon hypi. Kaikki konstit oli otettava käyttöön, kun sain muutaman kerran sorkasta. Vasen käsivarsi on vieläkin mustana.. Navetalla kaik menee hyvin, kesää odotetaan että alkais laidunkausi! Lumetkin on jo aika vauhdilla huvenneet, sais  lähteä nopeasti pois että pääsis nuo vuosikkaat jo ensistään pihalle.

Eilen pidin reissupäivän, meijerin markkinoilla kävin kaupungissa. Käytiin samalla pienten poikien kanssa kirpparilla, ekotorilla ja Hesessä syömässä. Meijeriltä otin Nannelia pöntöllisen, uusia lypsyrättejä ja uuden tuttipullon vasikoille. Kirpparilta mukaan tarttui kuopukselle pehmolehmä ja maatilakirja, muutama vaatekappale, tuikkukupit ja ihana seinäkello. Meillä tosin noita kelloja on jo joka seinällä, mutta pakko oli sekin saada!  Ekotorilla käynti olikin kannattavaa, kun siellä oli kassitarjouksena vaatteet. Kaks kassillista ostin ITSELLENI vaatetta, huppareita,paitoja yms. sellasta mitä voin navetalla pitää. Ja kassillisen takkeja eli yksi ulkoilutakki ja kaks villakangasta takkia joista toinen oli punainen Jospa alkais se mustissa kulkeminen riittää! Kaks talvea ollut sellasta suruaikaa.... Kaikkineen meni siis Ekotorille 3 euroa! Missään noin halpaa ole ollut pitkiin aikoihin.

Kirpparilöytöjä tein yhtenä päivänä naapurikunnassa, Valion lehmäkuvioiset muovimukit 4 kpl a 0,10 e. Samaiset mukit maksaa n. 7 e tuottajamyymälässä. Tupperin leipälaatikon ostin myös, on se kätevä!!! Jotakin muutakin ostin, mutta en nyt sattumoisen muista mitä. Ei kai mitään tärkeetä