Reissusta kotiuduttiin eilen illalla, matkakertomusta tulee myöhemmin! Valokuviakin tuli otettua kiitettävästi, ihastuin Imatraan ja siihen Valtionhotelliin totaalisesti. Pakko päästä kesällä uudelleen, että näkee sen kosken pauhaamassa. Isännän kanssa oli tosi ihana viettää aikaa ihan kahden, muistakkaan milloin oltaisiin oltu niin vapaalla kaikesta kuin nyt männä viikonloppuna.

Tänään ja huomenna olen vielä lomalla. Tänä aamuna pääsin jo tosin tositoimiin kun lomittaja ilmoitti ettei hieho anna hänen lypsää.. Hyvinhän se onnistui kun mamma meni vähän rapsuttelemaan ja juttelemaan. Siis ensimmäinen lypsy kyseessä, Hempula-hieho pyöräytti eilen illalla tosi nätin lehmäsen vasikan Vasikka nimettiin Hempulan mamman Riinan mukaan Jiinaksi! Riina lähti viime kesänä autuaimmille laitumille, en muista poiston syytä.. 

Mieli on vähän apea kaikesta ihanasta ja kivasta huolimatta, anoppi soitteli aamupäivällä ja kertoi että hänen rinnastaan on löytynyt kyhmy. Äitihän sairasti aikanaan rintasyövän ja sen päälle vielä monta muuta, kyllä tuntuu nyt pahalta.....  Pitäis alkaa siivoamaan, huomenna tulee asiantuntija tekemään elinkeinosuunnitelmaa ja tää huusholli on todellakin sen näköinen nytten että emäntä on ollut lomalla. Huh. Illalla vielä yksille Tuppereille,saapi jälleen vähän muuta ajateltavaa... (niin ja pääsee jälleen tilailemaan ).