Eilen haettiin kotiin valmistujaislahjaksi saamani lehmävasikka, ikää 2 kk ja on kyllä kaunis holstein  Sain siis appivanhemmiltani (anoppi ja hänen miehensä) ihanan lahjan! Nimen muutin,koska vasikan nimi oli Iines joka sitten taas on mustan navettakissamme nimi ja lapsia asia tuntui kovasti häiritsevän :D Vasikan nimeksi tuli siis IHQU!

Käytiin siinä samalla ottamassa vähän hyviä vinkkejä tulevaa varten, sillä tilalla oli vanhaa navettaa jatkettu todella onnistuneesti ja ilmeisesti melko pienillä investoinneilla. Hyvät tilat oli kyllä, valoisa navetta ja hyvin mahtui parikymmen päinen karja. Parsinavetta siis kyseessä.

Kuvia laitan uudesta vususta, kunhan saan ne koneelle laitettua. Kohta puoliin pitäisi lähteä nuorinta koululaista hakemaan kouluautolta parin kilsan päästä, hänelle tulee kaveriveljekset kylään. Mullahan nyt on onneks aikaa ottaa vieraitakin vastaan, kun oon jälleen lomalla. Lomittajan kanssa sovitttiin puhelimessa eilen, että laitan kirjalliset ohjeet niin ei tartte mun aamulla lähteä lypsylle opastamaan. Sain jopa nukkua puoli kasiin asti