Kaks päivää lomalla ja alkoi jo illalla tuntumaan että saa jo riittää Torstai olikin reissupäivä, kävin heti aamusta labrassa antamassa pari putkilollisista verta (pvk ja maksakokeet): Käsivarsi tuli ihan kipeeksi ja mustaksi.. Niin kuin aina saman labratädin käsittelyssä. Sitten  huristeltiin veljen talolle katsomaan hänen remppansa edistymistä. hienosti oli taas edistynyt! Kyseessä on siis mun mummolani, jonka velipoika osti vuosi sitten ja tekee täydellisen rempan siihen. Siitä sitten kaupunkiin, aikaa oli vaikka kuinka ennen vatsaultraa (ja nälkä oli hirmuinen, olin kaikkineen 15 tuntia ravinnotta) joten kävimme sitten kirppareilla pyörähtämässä. ostin jopa itselleni vaatetta! Jotakin muutakin löysin,en mitään erityistä..  Ultrassa oli kaikki ok, ei näkynyt mitään poikkeavaa, edes niitä sappikiviä. Toisaalta olen hyvin pettynyt, koska vaivat sen kun jatkuu. Täytyy ruinata lääkäriltä, että jos sen helikobakteerikokeen voisi ottaa,koska nää vatsavaivat on piinanneet mua vuositolkulla. Nyt taas alkaa paino olemaan ihan liian alhaalla, ei nyt ihan niin paljon kuin v. 2007 kun painoin 47 kg.

Ultran jälkeen oli pakko suunnata Heseen syöään, oli vaan niin huono olo (ihan kuin olis ollut vuosisadan krapula!) etten meinannut kyetä syömään. Melko väkisin piti kerrosateria työntää naamaan Apteekista hain päänsärkylääkettä ja sitten olikin jo ihan normaali olo, joten suuntasimme moottoritielle ja ajoimme Lahteen. Eipä ollut ennen tullut käytyä Kärkkäisellä. Sieltä ostin muutamat kengät, valokuvakehyksiä, pastaväriä ja jotain muuta pientä. Kärkkäisen jälkeen poikettiin Motonetissä, sieltä mukaan tarttui uudet kottikärryt mulle navetalle. Oikein kakspyöräiset! Helpottaa kummasti rehunjakoa. Ihmeen tukevat, vaikkei olleet hinnalla pilatut. Kodin terra oli sitten seuraava osoite ja siellä menikin kivasti aikaa. Löysin kaikenlaista pientä sisustustavaraa ja ostettiin kodinhoitohuoneeseen taiteovi. Khh:n ovi on aikanaan joutunut jonnekin jemmaan ja mua on ärsyttänyt pidemmän aikaa kun aina on pyykit näkyvillä. Näköyhteys suoraan tuvan pöydän ääreen.No,eipä oo enää! Kotona oltiin vasta kahdeksan aikaan ja kyllä väsytti! Ei oikein näin maalainen jaksa enää kaupoilla luuhata.

Eilinen meni sitten taas asioilla, olo oli taas ihan karmee. Piti mennä ystävää auttamaan hiustenvärjäyksessä,mutta en uskaltanut mennä kun ajattelin että jos tää mun olo onkin tarttuvaa tautia. Oksensin sitten pari kertaa illalla ja eipä juuri ruoka maittanutkaan tänään 'kopkop' on olo ollut suht normaali. Eilen jopa nukuin parin tunnin päikkärit, oli veto ihan pois kun kylältä tulin. Tänään olisi tarkoitus siivota perusteellisesti, kun muutama päivä on ollut sellaista lentämistä etten oo oikein mitään kotona ehtinyt tehdä. Hiehokin saattais vihto viimein poikia!